Kategorier
Bingo Bonusar

Ladbrokes Bingo Bonus

Ladbrokes är definitivt ett av världens största spelbolag och de har stor erfarenhet av att förse alla spelintresserade med intressanta spel. Deras bingo håller också en mycket hög kvalité och vår testgrupp som nu har granskat Ladbrokes bingo i sömmarna menar att de definitivt värt ett besök.

Åtminstone om du är sugen på en trevlig stund framför datorn med flera bingospel och annan underhållning. Vill du veta mer om bingospelen hos Ladbrokes ska du läsa vidare i denna recension.

Ladbrokes
Besök Ladbrokes>

Testgruppens omdöme om Ladbrokes bingo:

Ladbrokes är ett av världens största spelbolag och deras bingo är ett av de mest besökta som vi testat. Som ny kund får du 200 kr i välkomstbonus. Allt bingospel är på svenska och svensk support finns alltid tillgänglig ifall du skulle behöva.

På Ladbrokes Bingo erbjuds spel vid alla tider på dygnet och du kan spela med så liten insats som en krona och uppåt. Med andra ord finns det spel på alla nivåer för att det ska passa så många som möjligt. Detta var kanske det som vår testgrupp uppskattade allra mest.

Vår testgrupp som består av fyra stycken entusiastiska bingospelare menar att Ladbrokes bjuder på mycket underhållning och spelglädje.

Trots att det är ett brittiskt spelbolag så är allt väldigt anpassat för en svensk och skandinavisk publik. Webbsidan, spelen och fram för allt supporten erbjuds på svenska och det är mycket lätt att finna hjälp när man behöver det.

Att registrera sig på sajten upplevdes av våra testpiloter som mycket smidigt. Det var bara att klicka på ”Registrera dig” och sedan följe de enkla instruktioner som ges.

Varje vecka spelas ungefär 1500 spel hos Ladbrokes bingo så är du sugen på bingo så är det alltid fullt upp och många val hos Ladbrokes.
– Det är verkligen inte en död stund om man vill spela bingo.

På det sättet är Ladbrokes verkligen bra, säger en av våra testpersoner.
På varje spel i bingon finns det en garanterad prispool vilken du kan se på spelschemat och inne i bingosalongen.

Det finns även två jackpottar, 51 bolls jackpot, och 48-bolls superjackot. Om du får ”Fullt hus” i bingon inom 48 drag, alltså innan 48 nummer har ropats ut, vinner du den progressiva superjackpoten, och får du Fullt hus inom 51 drag vinner du jackpot.

Kategorier
Guider

Bingo på nätet

Ingen har väl missat den senaste internetflugan bingo på nätet? Är du också sugen på att börja spela eller är du gammal i gemet och bara letar efter en ny bingosajt att prova lyckan hos?

I vilket fall så finns det massor av bingo bonusar som du som ny kund hos en bingosajt kan ta del av. Som sann bingoentusiast satte jag mig ner och tänkte sammanställa dem bästa bingo bonusarna så att du slipper leta.

Bingo bonusar på nätet

Här hittar du även all information om hur bingo bonusar fungerar, vad som krävs för att man ska få ta del av en bingo bonus, huruvida man kan ta ut bingo bonusarna samt frågor och svar om insättningsmetoder, omsättningskrav och gratis bingo bonusar.

100 kr gratis och 100% upp till 2000 kr bonus!

Utopia Bingo är en bingosajt som helt klart sticker ut ur mängden! På designen har man lagt fokus på att strunta i allt onödigt lull lull och blinkande banners och istället siktat på att göra en så snabb och stilren bingoupplevelse som möjligt och dem har verkligen lyckats!

Utöver en snygg hemsida så erbjuder de dessutom väldigt generösa bingo bonusar till sina spelare. Alla nya medlemmar får 100 kr gratis att spela för och på sin första insättning får de en bonus på 100% upp till 2000 kronor.

Dessutom så får alla spelare alltid minst 20% bonus på alla sina insättningar och den som håller ögonen öppna efter någon av Utopia Bingos många supertimmar (som är flera varje dag) kan passa på och alltid få 50% bonus på sina insättningar!

100% bonus upp till 800kr plus prenumeration på Allers!

Den enligt mig bästa bingosajten är MamaMia bingo. En ganska ny sajt som satsar mycket på roliga kampanjer och framförallt på olika chattspel. Någonting som faller mig mycket väl i smaken.

Här får du som ny kund inte bara en bingo bonus utan dessutom en prenumeration på tidningen Allers om du gör en insättning. Bingo bonusen dubblar din insättning upp till 800 kronor och pengarna kommer in på ditt konto när du köpt brickor för det insatta beloppet en gång.

Du kan alltså sätta in valfritt belopp och få 100% extra, sätt in 100 kronor och få 200 kronor etc. Dessutom kan du provspela sajten helt utan insättning. MamaMia Bingo bjuder nämligen på 50 kr gratis

100% bonus upp till 1300kr!

En annan fantastisk sajt med bingo på nätet är Maria Bingo. Kanske den största och mest välkända bingosajten i Sverige. Här finns alltid massor av spelare online och här kan du vinna jackpottarna som kan göra dig till miljonär!

Hos Maria Bingo får du som ny kund en bingo bonus på 100% upp till 1300 kronor och som registrerad kund får du ofta chansen att få ett litet extra tillskott i bingoplånboken genom en av Maria Bingos många extra bingo bonusar.

Vill du helt riskfritt prova lyckan så kan du spela gratis bingo hos Maria Bingo. Alla nya kunder får en gratis bingo bonus på 50 kronor att testa sajten för.

Sätt in 100 kr och få 200 kr gratis

Ladbrokes bingo är dem brittiska giganterna som har varit i spelbranschen sedan 1886 och har spelbutiker i Londons alla hörn. Här får du precis som hos Bingo Day en bingo bonus på 200% fast Ladbrokes bingo har fördelen att de finns på svenska.

Gör du en insättning på 100 kronor få du alltså 200 kronor av Ladbrokes bingo. 300 kronor att spela bingo på nätet med för bara 100 kronor alltså. Mycket spänning för lite pengar.

100% bonus upp till 1650kr

Expekt Bingo har även dem en stor gratis bingo bonus och är ett bra alternativ för dig som vill spela lite gratis innan du ger dig in i spelet på riktigt. Här får nya kunder 80 kronor att spela bingo på nätet för helt gratis.

Alla insättande kunder får dessutom en bingo bonus på 100% upp till 1650 kronor och utöver det även en prenumeration på valfri tidning. Ett bra alternativ för dig som letar efter en stor bingo bonus med det där lilla extra alltså.

100% upp till 300kr

Betsson Bingo är en av de svenska giganterna. Här kan du spela svensk bingo, bingo där allting är på svenska. Valutan, chatten, supporten och hemsidan. Allting är på svenska.

Bingo bonusen är dock ganska liten men i planerar du inte att göra någon större insättning så är det en extra morot att man får en gåva värde 150 kronor utöver bingo bonusen som är 100% upp till 300 kronor.

Även Betsson Bingo erbjuder en gratis bingo bonus på 50 kronor och hos Betsson Bingo kan du som trissälskare även hitta massor av roliga skraplotter.

Få 100 kr gratis bingo!

Bertil Bingo är stället för dig som letar efter en gratis bingo bonus. Här får du 100 kronor gratis bingo helt utan krav på insättning.

Bertil Bingo kör även många roliga kampanjer och har bland annat arrangerat en bingokryssning till Finland tillsammans med Birka Cruise som var väldigt uppskattad.

Självklart erbjuder Bertil Bingo även bingo bonusar för insättande spelare. 100% bingo bonus på dem första 9 insättningarna till och med.

150% bonus upp till 1850kr

888ladies bingo är en annan engelsk bingosajt med en väldigt generös bingo bonus. Inte riktigt lika generös som Bingo Day men här kan du o andra sidan få en gratis bingo bonus på 60 kronor att prova sajten för.

Vill du sedan göra en insättning så får du 150% bonus upp till hisnande 1850 kronor. 888ladies erbjuder även bingo bonus på alla framtida insättningar på 50% så här kan du få väldigt många fina bingo bonusar framöver.

Bingo på nätet ska vara enkelt och roligt. Bingo bonusar ska inte innehålla massa krångliga krav som inte finns någon information om och bingosajterna man spelar på ska vara trygga.

Därför rekommenderar vi bara etablerade och väl inspelade bingoaktörer som har gott rykte och höga krav på sin egen säkerhet.

Här är dina pengar och dina personliga uppgifter trygga och du behöver inte oroa dig för några obehagliga överraskningar när du spelar bingo på nätet och tar del av en bingo bonus.

Kategorier
Bingo Bonusar

Svenskaspel Bingo Bonus

Svenskaspel är Sveriges största spelföretag med 54 % av den totala marknaden. De ägs av staten och kom till 1997 som ett resultat av att tipstjänst och penninglotteriet slogs samman.

Svenskaspel Bingo

Att staten äger företaget innebär högt ansvarstagande. Man får ingen insättningsbonus, eller andra typer av bonus.

Man får inte spela för mer än 1000 kr per dag och man kan göra självtest på sidan för att se om man ligger i riskzonen för spelmissbruk. De erbjuder även att man kan ställa in ett maximibelopp som man kan spela för per månad.

Överskott till idrottsrörelsen

Hela överskottet går till idrottsrörelsens barn och ungdomsverksamhet, samt till statskassan. Svenska spel erbjuder bingo, tips, Keno, triss och poker men även moderniteter som att spela bingo via mobilen.

Man kan sätta in pengar via sitt bankkort, då är minimibeloppet 50 kr, sätter man in via postgiro eller bankgiro, är minimibeloppet 200 kr. På grund av säkerhet kräver Svenska spel en underskrift på ett formulär man kan skriva ut via deras hemsida, för att få ut sina pengar.

 • Därför kan det ta upp till 7 dagar innan din vinst kommer in på ditt bankkonto.
 • Bra stilren sida med tydlig information trots att de har många typer av spel. Man ser hur många som är i hallen och hur nära de är till bingo.
 • De har en chattvärd som heter Lotta, som använder personliga hälsningar och håller igång en bra chatt.
 • På Svenska spel finns möjligheten att spela ensam eller med andra. Men du får bara spela för högst 1000 kr per dag, detta som ett led i ansvarsfullt spelande.

Bonus: 25 kr rabatt om du spelar för mer än 50 kr t.om 31 januari

I bingohallen en vardagskväll ca – 330 st

Pris per bricka: 5-30kr

Support dygnet runt per mail eller per telefon 9.00-20.00 på vardagar eller 9.00-18.00 på helger.

Bingo Svenskaspel

Användarvänlighet
5
Spelglädje
4

Vinstmöjlighet

Chans att vinna 50 000 kr vid bingo inom 8 bollar vid ensambingo.
Mönster och Storkovan med en chans på 100 000 kr.

Nytt spel: helgturen få bingo inom 58 bollar och vinn minst 10 000kr

FÖRDELAR:
+ Stort spelaransvar
+ Överskottet går till idrottsrörelsen
+ Två varianter av mönster bingo
+ Hög jackpot
+ Minsta insättning 50 kr
+ Hög säkerhet
+Mycket tydlig och informativ sida

NACKDELAR:
– Ingen välkomstbonus att provspela för
– Snålt bonussystem
– Lång väntetid på sina vinstpengar
– Lång vänte tid på att få spela med andra

Kategorier
Bingo Bonusar

Bingolotto.se Bingo Bonus

Bingolotto sänds i TV och ägs av Folkspel i Sverige. De bidrar till Sveriges föreningsliv vilket är en av förutsättningarna för att få bedriva spel i Sverige.

2005 presenterades bingo på nätet som ett resultat på Folkspels uppdrag att hitta nya intäktsmöjligheter. Överskottet går fortfarande till föreningslivet.Bingolotto har närhet till bingolotto på Tv, du kan se tv klipp och läsa Rickards nyhetsbrev.

Bingolotto.se

Du får ta ut minst 100 kr och högst 5000 kr per gång och det kan ta upp till 5 arbetsdagar för pengarna att komma in till ditt konto.

 • Chattverksamhet med bingovärdar vardagar vid lunchtid och kvällar mellan 21.00 – 0.00. Kända värdar som Rickard Olsson från TV.
 • Bingohallen är mycket tydlig, och har ett enhetligt och sammanhållet färgschema.
 • Du kan spela med andra eller själv. Spelar du med andra är det rullande schema. Information saknas om hur lång tid det är till nästa spel, men vår erfarenhet är att väntetiden kan bli upp till 10 minuter.

Du kan ställa in begränsningar för hur mycket pengar du kan spela för under en månad. För över pengar med kreditkort (Visa/Master Card) eller din internetbank.

Information om hur hög jackpotten är för tillfället är tydlig liksom hur många som spelar, och du kan se hur långt de andra spelarna har kvar till bingo.

Pris per bricka: 5-30kr

 • Bonus: 40 kr i välkomstbonus. Värva en vän och var med i utlottningen av en prenumeration på ett magasin.
 • Chattverksamhet en vardagskväll ca – 35st
 • I Bingohallen- 44st
 • Support via mail eller telefon

Användarvänlighet
4
Spelglädje
3
Vinstmöjlighet
10 000 inom 32 bollar

FÖRDELAR:
+ Stöder föreningslivet
+ Tydlig och bra bingohall
+ Höga jackpotts
+ Chatta med Rickar Olsson

NACKDELAR:
– Inga roliga bonuserbjudanden
– Lång väntetid när man ska spela med andra

Kategorier
Bingo Bonusar

Bingo.se Bingo Bonus

Bingo.se är numera omdirigerat till Bingo.com/sv. Den sajten är riktigt bra!

Bingo.se är licensierat i UK men support och den tekniska avdelningen är placerad i Costa Rica. De använder samma plattform som Mariabingo.com. Och erbjuder förutom bingospel även Videopoker, enarmade banditer, Casino och Keno.

Krånglig information om hur man spelar.

Bra information om högst jackpots just nu, och du ser hur långt det är till nästa spel och hur många som spelar just nu.

Spela bingo själv eller med andra

Du kan spela själv eller med andra, och de andra spelarna kommer från Sverige, England, Norge och Danmark.

I fall du vill spela i ett bingorum som kräver annan valuta så kan du växla pengar hos Bingo.se. De tar inte ut någon växlingsavgift eller någon annan avgift för detta.

Bingobonus:

Om dina vänner gör en insättning och spelar för 200 kr eller mer får du 50% av beloppet upp till 100 kr.
Din vän får samtidigt 100% i bonus på första insättningen (sätt in 200 kr, spela för 400 kr).

Du får även 100% vid första insättningen, upp till 800kr.

Vill man bara prova siten så får man 10 demopengar att spela på ensam bingo eller keno, men utan vinstchans.

Saknar chattvärdar vilket ger en ganska tråkig och opersonlig chatt.

Pris per bricka: 1-20kr

I bingohallen en vardagskväll ca – 260 st

Support via telefon 16.00 – 20.00 eller mail.

Bingo.se
Användarvänlighet:
3
Spelglädje:
3
Vinstmöjligheter:
Väldigt varierande
Ex: spela själv, 1000 dollar inom 4 nummer med en friruta

Betalar ut över 14 miljoner varje månad i vinster

FÖRDELAR:
+ Du spelar med danska norska och engelska motspelare
+ Många inne på chatten
+ Tydligt hur höga jackpotter det är
+ Tydliga väntetider
+ Frirulle ”mini18” klockan 18.00 varje dag
+ Aldrig långt till nästa spel
+ Tar inte ut växlingsavgift
+ Roliga extra tävlingar så som Plama TV och dolda radvinster på helgerna

NACKDELAR:
– Du får endast spela demovariant för 10 kr som ny
– Att komma in till demospelen är svårt
– Otydliga informationstexter
– Otydlig grafik i bingohallen, svårt att förstå hur man ska göra
– Utropen går alldeles för snabbt
– Bristfällig support

Kategorier
Guider

Checklista nätbingo

Om man nu aldrig spelat bingo, eller bara spelat i bingohall; är det då svårt att spela bingo via nätet? Nej, men det kan se klurigare ut än vad det faktiskt är. Detta är bingoguiden som ger en lätt manual för nybörjaren.

Hur spelar man bingo på nätet?

Så nu har du blivit sugen på att prova bingo online, det snabbast växande nätspelet. Följ vår enkla bingoguide som steg för steg hjälper dig in i den virtuella bingohallen.

 Checklista för nätbingo

 • Det första man gör är att registrera sig på sidan. Oftast består det i namn och en mailadress, användarnamn och ett lösenord.
 • Efter det så sätter man in pengar. Det gör man enklast med något betalkort. Många sidor erbjuder en pott att provspela för först, oftast mellan 20-30 kr.
 • Sen är det bara att välja ett spel. Olika sajter har olika varianter på bingospel. Man kan ofta välja att spela ensam eller med andra. När man väl valt vilket typ av spel man vill vara med i är det bara att klicka på rätt länk.
 • Upp öppnas den virtuella bingohallen. I andra fall kan man behöva ladda ned ett program via deras hemsida. Läs om hur det går till här.
 • I den virtuella bingohallen väljer du de brickor du vill ha och sen är det bara att vänta på nästa spel.
 • I bingohallen finns alltid en hjälplänk om man är osäker på hur man spelar. När spelet väl börjar är det bara att sitta och vänta på att få bingo.

Under tiden kan man sitta och snacka med andra medspelare på chatten, om man har valt en sånt typ av bingospel. Då kan det vara bra att förstå lite av chattjargongen.

Vi har samlat de mest användbara chattförkortningarna här.

Chattspråket
Användbara ord i bingohallarna
LOL
Laugh out loud
WB
Welcome back OR Write back
BRB
Be right back
GG
Good game
GJ
Good job
GL
Good luck
THX
Thanks
10x
Thanks
2U2
To you too

Caller
Är den person som ropar upp bingonumren.

Bingo Board eller Game board
Är den tavla där alla uppropade nummer visas.

Main Bingo Hall
Här spelar du online bingo om riktiga pengar.

Auto-Dauber´n
Funktionen som gör att dina nummer kryssas i åt dig.

Auto sort your cards:
Med autosort kan du välja att de kort som är närmast till bingo visas tydligast.

Känner du att detta var lätt och vill lära dig mer om reglerna i själva spelet, och hur det går till att vinna, läs vår bingoskola.

Kategorier
Bingo Bonusar

Betsson Bingo Bonus

I mars 2007 lanserade Betsson bingo på den svenska marknaden. Men de har funnits på marknaden i 40 år. Det är ett svenskt företag som erbjuder sport, spel, casino, poker och lotter och är registrerat och godkänt i London.

Bingo hos Betsson

Första sidan ser glamourös och lite lyxig ut i brunt och grönt. Det finns tydlig och lätthittad information om aktuell jackpott samt om kommande bingospel. Inne i bingohallen får man information om hur långt de andra bingospelarna har till bingo vilket ökar spänningsgraden något.

Det är en lättnavigerad sida där den information man behöver, med ett par klick är dig tillhanda. Bingospelshallen är enkel och tydlig. I väntan på nästa bingospel kan man spela olika slotts för 3 kr.

Medlemsstatus

Du får poäng för allt du spelar för på Betsson. Dina inspelade poäng bestämmer ditt medlemsstatus för nästa månad. Ju högre poäng och därmed medlemsnivå desto bättre bonusar och erbjudanden får du, och ju högre medlemsnivå du har desto mer poäng får du för ditt spelande. Du kan också tjäna poäng på att värva en kompis som sätter in pengar.

När du spelar bingo får du 40 poäng för varje 100 Euro du spelar för. För poängen kan du spela spel eller ta ut i pengar, tar du ut dem innebär 100 poäng 1 Euro. Insättning minst 100kr och högst 8000kr. Uttag minst 200 kr.

Jackpot hos Betsson

Bra jackpottar; upp till 25 000 kr. Sidan uppdateras ofta med nya bingovarianter, senast så kallade Kasingo vilket är ett mellanting mellan bingo och casino.

Kundservice och spel dygnet runt. Via telefon eller mail. Du kan även livechatta med kundsupporten.

Användarvänlighet
4
Spelglädje
4
Vinstmöjligheter
Upp till 25 000kr i jackpott varje onsdagskväll.

FÖRDELAR:
+ Proffsig och tydlig framsida
+ Tydliga instruktioner
+ Frågesport i chatten med vinstmöjligheter
+ Minispel i väntan på nästa dragning
+ Kundservice dygnet runt
+ Välkomstbonus;30 kr samt bonus upp till 300kr på din första insättning
+ Användarvänsligheten är hög

NACKDELAR:
– Kan ej spela ensam

Kategorier
Bingo Bonusar

Unibet Bingo Bonus

Äntligen har Unibet förstått vikten av en snygg och enkel bingospelssida. Bonusen är bättre och de har börjat lansera nya sidospel. Idag får du Fin-fin dubbel-upp-bonus om du inte har spelat Bingo tidigare, upp till €150. Som ny kund får du €3 i prova-på-bonus samt 100% på din första överföring upp till €150!!

Unibet

Unibets förstasida är numera tydlig med bättre navigering och information. redan på första sidan ges information om jackpottesn storlek, antal spelare och ett bingoschema, som på dagens datum inte verkar vara uppdaterad. men iden finns.

Det finns möjligheter till chatta och att lokalisera sig själv och andra bingospelare på Unibets bingokarta. I dag erbjuder Unibet 45 bingorum att välja emellan!

Olika spel hos Unibet

Unibet erbjuder även spelautomater, keno, videopoker och minigames vid sidan om ditt bingospelande.

Företaget är registrerat på Malta. Inga uttagsavgifter över 150 SEK. De erbjuder spel som casino, Poker, SuperToto, Sport, Trixx, horse, och Games och betting.

Du kan begränsa hur mycket du ska spela för per månad. De har 100 tals olika monsterbingospel och Chat spel med möjlighet att vinna extra spelpengar.

Du kan spela annat i väntan på aktuellt bingospel som är vart 5 de minut ungefär. Ring eller Mailsupport dygnet runt mellan klockan 10.00 – 22.00 är servicen alltid svenskspråkig.

Användarvänlighet
4

Spelglädje
4

Vinstmöjligheter
I Rum Monster kan du bli miljonär!! Jackpotten är uppe i över en miljon kr.

FÖRDELAR:
+ Svenskspråkig support
+ Etablerat spelföretag
+ Många olika mönster
+ 45 bingorum
+Sidospel

NACKDELAR:
– Tråkigt bonussystem
– Fattigt med nya sidotävlingar varje vecka som många andra bingosidor har
– Kan inte se hur långt andra bingospelare har till bingo
– Tråkiga jackpottar

Kategorier
Bingo Bonusar

Mariabingo Bingo Bonus

Mariabingo.com är registrerat i Costa Rica. De erbjuder förrutom bingo även andra spel så som slotsmaskiner, enarmadebanditer, Keno och videopoker. Nu senast har de även öppnat Mariacasino.

Mariabingo

Som ny medlem får du endast 10 låtsas pengar att spela för, på vissa utvalda spel, bland annat för att spela bingo ensam. Vid första insättningen ger Mariabingo lika mycket som man sätter in; upp till 800 kr.

Värva en vän bonus: Om dina vänner gör en insättning och spelar för 200 kr eller mer får du 50% av beloppet upp till 100 kr! Din vän får samtidigt 100% i bonus på första insättningen (sätt in 200 kr, spela för 400 kr).

Det är en tydlig förstasidan med tidsangivelse för när spelen med andra går av stapeln samt hur hög jackpots är för tillfället. Man spelar med folk från Norge, Danmark och England bland annat.

Dock är grafiken tråkig och oinspirerande och bingohallen ger ett rörigt intryck. Dessutom är nummerutropen alldeles för snabb utan möjlighet att lugna ned tempot.

Mariabingo – Internationell Bingohall

Eftersom Mariabingo.com är internationell bingohall, med spelare från bl.a. Norge, Storbritannien och Spanien, är spelen i olika valutor som kan verka lite förvirrande i början men jackpottsen är desto högre.
Det är inte ovanligt med över 100 000kr i jackpott. Mellan 10 – 20 pågående bingospel.

Dessutom har Maria bingo mycket extra att erbjuda, så som guldtimmarna, med en dubblering av din insättning, eller Lill_lördag med 5000 kr i dolda radvinster.

Sidan var tidigare trögladdad, men man behöver inte vänta mer än 3 minuter på ett spel. Det går även att spela själv.

Marias Värld

Maria Bingo har även lanserat möjligheten att se dina bingokamrater i den sk Maria s värld. Du kan bland annat se var dina kompisar sitter och om de spelar eller inte. Varje spelare har chans att dela med sig av ett fotografi av sig själv samt en kort personbeskrivning.
Pris per bricka: 2 – 20 kr

I bingohallen en vardagskväll 280 st

Supporten har blivit bättre. Den sker numera både via mail och per telefon mellan 09.00 till 03.00. Många olika chattmoderatorer som man får lära känna i faktaruta plus bild.

mariabingo.se

Användarvänlighet
3
Spelglädje
3
Vinstmöjlighet
Ex – spela bingo ensam; 1000 dollar inom 4 bollar, med en friruta

Höga jackpots på över 100 000kr. balnd annat Supernovarummet med 100 000 kr i starten. Dolda radvinster flera gånger i veckan. Samt Lill-Lördag med 5000 kr extra i dolda radvinster.

FÖRDELAR:
+ Internationell bingohall med många spelare
+ Tydlig nedräkning till nästa spel
+ OK väntetid till nästa spel
+ Möjlighet att spela själv
+ Generös insättningsbonus
+ Många olika bingospel
+ Höga Jackpotts
+ Marias värld

NACKDELAR:
– Supporten
– Tidigare trögladdad sida
– Rörig bingohall
– Dåligt välkomstbonus
– Långa svårbegripliga informationstexter

Kategorier
Bingo Bonusar

Bestbingo Bingo Bonus

En rosa sida som i stort sätt ser likadan ut och fungerar likadant som de andra bingosajterna då de använder sig av samma plattform.

Bestbingo

Tydlig kortfattad information. Löpande bingoschema, med nya erbjudanden varje dag. Bestbingo är den av sidorna på Mt Minver som anstränger sig lite extra för att locka dit nya spelare. De har bland annat haft tävlingar där man kan vinna signerad skiva av Marcoolio och lyxweekend.

Kundservice dygnet runt via telefon. Nya kampanjer varje vecka och månad, vilket piffar upp spelupplevelsen. Men eftersom i stortsätt alla bingositer kommer från St minver så är erbjudandena och kampanjerna är i stort sätt de samma.

30 kr i välkomstbonus, som visar sig bli 20 kr när man väl registrerar sig, samt 100% i insättningsbonus upp till 1250 kr.

Bestbingo erbjuder likaså Keno, videopoker, spelautomater samt Casino.

Användarvänlighet

3

Spelglädje

3

Vinstmöjlighet

Glödhet jackpott varje dag mellan 12.00-01.00 som startar på 5000 kr men det är inte ovanligt att den kryper upp till 80 000 kr eftersom den ökar om ingen lyckas kamma in jackpotten.

Sikta högt jackpotten startar på 50000 kr och även den stiger för varje spel ingen kammar hem den.

FÖRDELAR:
+ Roliga kampanjer varje vecka och ny månad
+ Generös insättningsbonus
+ Många olika bingospel
+ Höga Jackpotts
+ Dygnetrunt support
+Tydlig bingohall i ljusrosa
+ Lättbegriplig och kortfattad information

NACKDELAR:
– Lovar mer än de ger, så som ett inaktivt spelargalleri

– Erbjuder inget utöver de andra bingosajterna på samma plattform