Kategorier
Guider

Bingo på nätet

Ingen har väl missat den senaste internetflugan bingo på nätet? Är du också sugen på att börja spela eller är du gammal i gemet och bara letar efter en ny bingosajt att prova lyckan hos?

I vilket fall så finns det massor av bingo bonusar som du som ny kund hos en bingosajt kan ta del av. Som sann bingoentusiast satte jag mig ner och tänkte sammanställa dem bästa bingo bonusarna så att du slipper leta.

Bingo bonusar på nätet

Här hittar du även all information om hur bingo bonusar fungerar, vad som krävs för att man ska få ta del av en bingo bonus, huruvida man kan ta ut bingo bonusarna samt frågor och svar om insättningsmetoder, omsättningskrav och gratis bingo bonusar.

100 kr gratis och 100% upp till 2000 kr bonus!

Utopia Bingo är en bingosajt som helt klart sticker ut ur mängden! På designen har man lagt fokus på att strunta i allt onödigt lull lull och blinkande banners och istället siktat på att göra en så snabb och stilren bingoupplevelse som möjligt och dem har verkligen lyckats!

Utöver en snygg hemsida så erbjuder de dessutom väldigt generösa bingo bonusar till sina spelare. Alla nya medlemmar får 100 kr gratis att spela för och på sin första insättning får de en bonus på 100% upp till 2000 kronor.

Dessutom så får alla spelare alltid minst 20% bonus på alla sina insättningar och den som håller ögonen öppna efter någon av Utopia Bingos många supertimmar (som är flera varje dag) kan passa på och alltid få 50% bonus på sina insättningar!

100% bonus upp till 800kr plus prenumeration på Allers!

Den enligt mig bästa bingosajten är MamaMia bingo. En ganska ny sajt som satsar mycket på roliga kampanjer och framförallt på olika chattspel. Någonting som faller mig mycket väl i smaken.

Här får du som ny kund inte bara en bingo bonus utan dessutom en prenumeration på tidningen Allers om du gör en insättning. Bingo bonusen dubblar din insättning upp till 800 kronor och pengarna kommer in på ditt konto när du köpt brickor för det insatta beloppet en gång.

Du kan alltså sätta in valfritt belopp och få 100% extra, sätt in 100 kronor och få 200 kronor etc. Dessutom kan du provspela sajten helt utan insättning. MamaMia Bingo bjuder nämligen på 50 kr gratis

100% bonus upp till 1300kr!

En annan fantastisk sajt med bingo på nätet är Maria Bingo. Kanske den största och mest välkända bingosajten i Sverige. Här finns alltid massor av spelare online och här kan du vinna jackpottarna som kan göra dig till miljonär!

Hos Maria Bingo får du som ny kund en bingo bonus på 100% upp till 1300 kronor och som registrerad kund får du ofta chansen att få ett litet extra tillskott i bingoplånboken genom en av Maria Bingos många extra bingo bonusar.

Vill du helt riskfritt prova lyckan så kan du spela gratis bingo hos Maria Bingo. Alla nya kunder får en gratis bingo bonus på 50 kronor att testa sajten för.

Sätt in 100 kr och få 200 kr gratis

Ladbrokes bingo är dem brittiska giganterna som har varit i spelbranschen sedan 1886 och har spelbutiker i Londons alla hörn. Här får du precis som hos Bingo Day en bingo bonus på 200% fast Ladbrokes bingo har fördelen att de finns på svenska.

Gör du en insättning på 100 kronor få du alltså 200 kronor av Ladbrokes bingo. 300 kronor att spela bingo på nätet med för bara 100 kronor alltså. Mycket spänning för lite pengar.

100% bonus upp till 1650kr

Expekt Bingo har även dem en stor gratis bingo bonus och är ett bra alternativ för dig som vill spela lite gratis innan du ger dig in i spelet på riktigt. Här får nya kunder 80 kronor att spela bingo på nätet för helt gratis.

Alla insättande kunder får dessutom en bingo bonus på 100% upp till 1650 kronor och utöver det även en prenumeration på valfri tidning. Ett bra alternativ för dig som letar efter en stor bingo bonus med det där lilla extra alltså.

100% upp till 300kr

Betsson Bingo är en av de svenska giganterna. Här kan du spela svensk bingo, bingo där allting är på svenska. Valutan, chatten, supporten och hemsidan. Allting är på svenska.

Bingo bonusen är dock ganska liten men i planerar du inte att göra någon större insättning så är det en extra morot att man får en gåva värde 150 kronor utöver bingo bonusen som är 100% upp till 300 kronor.

Även Betsson Bingo erbjuder en gratis bingo bonus på 50 kronor och hos Betsson Bingo kan du som trissälskare även hitta massor av roliga skraplotter.

Få 100 kr gratis bingo!

Bertil Bingo är stället för dig som letar efter en gratis bingo bonus. Här får du 100 kronor gratis bingo helt utan krav på insättning.

Bertil Bingo kör även många roliga kampanjer och har bland annat arrangerat en bingokryssning till Finland tillsammans med Birka Cruise som var väldigt uppskattad.

Självklart erbjuder Bertil Bingo även bingo bonusar för insättande spelare. 100% bingo bonus på dem första 9 insättningarna till och med.

150% bonus upp till 1850kr

888ladies bingo är en annan engelsk bingosajt med en väldigt generös bingo bonus. Inte riktigt lika generös som Bingo Day men här kan du o andra sidan få en gratis bingo bonus på 60 kronor att prova sajten för.

Vill du sedan göra en insättning så får du 150% bonus upp till hisnande 1850 kronor. 888ladies erbjuder även bingo bonus på alla framtida insättningar på 50% så här kan du få väldigt många fina bingo bonusar framöver.

Bingo på nätet ska vara enkelt och roligt. Bingo bonusar ska inte innehålla massa krångliga krav som inte finns någon information om och bingosajterna man spelar på ska vara trygga.

Därför rekommenderar vi bara etablerade och väl inspelade bingoaktörer som har gott rykte och höga krav på sin egen säkerhet.

Här är dina pengar och dina personliga uppgifter trygga och du behöver inte oroa dig för några obehagliga överraskningar när du spelar bingo på nätet och tar del av en bingo bonus.

Kategorier
Guider

Checklista nätbingo

Om man nu aldrig spelat bingo, eller bara spelat i bingohall; är det då svårt att spela bingo via nätet? Nej, men det kan se klurigare ut än vad det faktiskt är. Detta är bingoguiden som ger en lätt manual för nybörjaren.

Hur spelar man bingo på nätet?

Så nu har du blivit sugen på att prova bingo online, det snabbast växande nätspelet. Följ vår enkla bingoguide som steg för steg hjälper dig in i den virtuella bingohallen.

 Checklista för nätbingo

  • Det första man gör är att registrera sig på sidan. Oftast består det i namn och en mailadress, användarnamn och ett lösenord.
  • Efter det så sätter man in pengar. Det gör man enklast med något betalkort. Många sidor erbjuder en pott att provspela för först, oftast mellan 20-30 kr.
  • Sen är det bara att välja ett spel. Olika sajter har olika varianter på bingospel. Man kan ofta välja att spela ensam eller med andra. När man väl valt vilket typ av spel man vill vara med i är det bara att klicka på rätt länk.
  • Upp öppnas den virtuella bingohallen. I andra fall kan man behöva ladda ned ett program via deras hemsida. Läs om hur det går till här.
  • I den virtuella bingohallen väljer du de brickor du vill ha och sen är det bara att vänta på nästa spel.
  • I bingohallen finns alltid en hjälplänk om man är osäker på hur man spelar. När spelet väl börjar är det bara att sitta och vänta på att få bingo.

Under tiden kan man sitta och snacka med andra medspelare på chatten, om man har valt en sånt typ av bingospel. Då kan det vara bra att förstå lite av chattjargongen.

Vi har samlat de mest användbara chattförkortningarna här.

Chattspråket
Användbara ord i bingohallarna
LOL
Laugh out loud
WB
Welcome back OR Write back
BRB
Be right back
GG
Good game
GJ
Good job
GL
Good luck
THX
Thanks
10x
Thanks
2U2
To you too

Caller
Är den person som ropar upp bingonumren.

Bingo Board eller Game board
Är den tavla där alla uppropade nummer visas.

Main Bingo Hall
Här spelar du online bingo om riktiga pengar.

Auto-Dauber´n
Funktionen som gör att dina nummer kryssas i åt dig.

Auto sort your cards:
Med autosort kan du välja att de kort som är närmast till bingo visas tydligast.

Känner du att detta var lätt och vill lära dig mer om reglerna i själva spelet, och hur det går till att vinna, läs vår bingoskola.

Kategorier
Guider

Bingoskola

Även om man inte spelat bingo på nätet förr och det vid en första anblick på skärmen kan se lite krångligt ut för en nybörjare, är det inget att avskräckas för.

Bingoskolan

Din bingoguide beskriver det mycket enkelt. Vissa sidor är visserligen mer lätta än andra, men generellt gäller att man behöver inte ha så stor datorvana för att förstå hur man ska gå till väga.

bingobricka

Hur går nätbingo till?

Det är samma regler som när man spelar i hallen. Man har en bricka med 25 slumpade nummer, i fem rader och fem kolumner, och det gäller att man ska få fem i rad. Man kan få bingorad antingen lodrätt, vågrätt eller diagonalt, men även i ett förutbestämt mönster.

I nätbingo behöver man inte hålla reda på numren, utan brickorna rättas av sig själv. Därför har man tid att chatta med de andra medspelarna under tiden.

Hur går själva spelet till?

En bingovärd ropar ut numren, på nätet sker detta med en datoriserad röst och visuellt på skärmen. När B-9 eller O-69 ropas ut rättas din köpta bricka automatisk.

Vill du inte att det ska vara så kan du dock klicka ur det förvalet. På vissa sajter kan du även välja uppropningshastighet och slumpa ut brickor utifrån ditt lyckonummer.

Om man får bingo

Bingo är ett turspel, vinner du inte första gången du spelar, ge inte upp. Om du nu skulle få bingo registreras detta och pengarna betalas direkt in på ditt spelkonto som du öppnat när du resgistrerade dej på sidan.

Vill du ta ut vinstpengarna kan du göra det skattefritt, men många sidor har ett minimibelopp på 100 kr vid uttag. Om du ska ta ut pengarna behöver du gå in på ditt spelkonto och bestämma vart pengarna ska överföras.

Det är lättast att de förs över till samma bankkonto som du angivit vid insättning av spelpengar. Det ska inte ta längre tid än 7 dagar innan du fått pengarna till ditt bankkonto.