888bingo – Recension och Bonus

888bingo Bonusar och Bingospel

888bingo tillhör 888 Holdings som är ett av världens största och populäraste spel- och oddsföretag. 888bingos huvudspel är som namnet avslöjar bingo, och du kan på sajten spela svensk bingo närhelst du vill på dygnet, 365 dagar om året.

Med höga jackpottar, generösa insättningsbonusar och gratisspel är 888bingo lite av ett himmelrike för den bingointresserade och du bör ta chansen att testa bingomagiken om du inte redan upptäckt den!

Vid sidan av bingon erbjuder 888bingo även en uppsjö av minispel som bjuder på rolig underhållning i bingopauserna. Bland minispelen finner du alltifrån skraplotter till keno och får tillfälle att njuta av ditt alldeles egna minicasino när du vill, och hur mycket du vill.

Brett spelutbud

888bingo har lyckats skapa ett brett och underhållande spelutbud med trevliga bonusar och stora vinster. Bingoportalen har även skapat en härlig spelmiljö med snygg layout och innovativa funktioner.

Färgtemat går i neutrala vitt och eldiga rött vilka möts och skapar en hemtrevlig miljö för både män och kvinnor. I kombination med säkra insättningar och uttag blir 888bingo en komplett spelsida för dig som i förstahand gillar bingo.

Som ny medlem får du 50 kr gratis och du är garanterad en hundraprocentig bonus när du gör din första insättning på 100 kronor eller mer.

888 Bingo Registrering

Alla nya medlemmar på 888 bingo får 50 kr gratis och 100% bingobonus när de gör sin första insättning. Du kan sätta in alltifrån 100 kronor till 1000 kronor och får tillbaka hela summan när du spelat för den.

Satsar du 500 kronor så får du automatiskt 500 kronor av 888 bingo.

Såhär enkelt registrerar du dig på 888bingo

  • Gå till 888bingo.com. Klicka på ”Registrera konto” eller på den rörliga bannern.
  • Registrera dina personliga uppgifter, godkänn villkoren och klicka sedan på ”Bli medlem på Sveriges bästa bingo sajt”.
  • Du har nu 50 kronor på ditt spelkonto och kan börja spela bingo direkt!
  • Gör din första insättning och få dubbel insättningsbonus att spela för.

Säkra insättningar på 888 bingo

Som spelande medlem på 888 bingo är du garanterad säkra insättningar och uttag. Välj mellan 7 olika betalsätt och hitta det som passar dig bäst.

Bland de olika betalmetoderna återfinns betal- och kreditkort som Visa, Mastercard och Maestro men du kan även betala via e-plånböckerna Paysafe, Neteller och Ukash.

Tack vare 888 Bingos samarbete med de svenska storbankerna Handelsbanken, Swedbank, Nordea och SEB har du även möjligheten att med internetöverföring genomföra transaktioner från och till ditt bankkonto.

888 bingo spel

888 Bingo erbjuder sina medlemmar sex olika sorts bingospel som alla är unika och rymmer såväl 90-bollarsbingo, mönsterbingo och 75-bollarsbingo.

888 Bingo har även utrustats med sju jackpottspel som varje vecka delar ut 8500 kronor i garanterade vinstpottar!

I Bingo caféet umgås du med andra bingospelare på sajten och kan delta i roliga chattspel och bingospel med billiga brickor. Blombuketten är sajtens mest populära mönsterbingo, där du ska få bingo i mönster föreställande blommor, stjärnor och hjärtan.

Om det är extra lycka du söker ska du bege dig till lyckoslanten där du bjuds på 75-bollarsbingo med stora vinster och urbilliga brickor. Här behöver du inte lägga någon stor slant men kan fortfarande kamma hem massiva vinster.

Billiga brickor hittar du även i Kaffekoppen där det gäller att vara vaken då snabba spel varvas med många brickor! Brickpriserna ligger mellan 10 öre och 50 öre så risken är stor att du får många brickor att hålla reda på!

Köpa många billiga brickar kan du även göra i heta 90 grader. Där hittar du 888 Bingos enda 90-bollarsbingo som bjuder på glödheta vinster och varma bonusar.

Sajtens sista rum är Nattmackan som passar nattugglor och morgonpigga då bingospelen spelas mellan 00:00-09:00.

Vid sidan av de många bingoomgångarna kan du utforska bingoportalens minispel som bjuder på 53 olika spel.

Kenospel mixas med slotmaskiner, skraplotter, instant wins, tjejspel, keno, bordsspel och hi/low spel. Bland de mest populära minispelen hittar du Bejeweled, Cleopatra och Millionaire slot.

Kundtjänst

888 bingos kundcenter är enkelt att hitta och lika lätt att använda. På startsidan finns två flikar i huvudmenyn som lyder ”Om oss” och ”Hjälp”. Från dessa kan du klicka dig vidare till supportsidan där du kan kontakta kundsupporten via mejl eller livechatt.

Vi skickade ett mejl till kundsupporten klockan 19.28 den 31 januari 2012 och fick svar den 5:e februari. Det tog med andra ord 888 Bingos kuntjänst sex dagar att svara på vår fråga.

De var visserligen oerhört trevliga och svarade vänligt och gärna på vår fråga, men att behöva vänta sex dagar är inte optimalt. Värt att nämna är dock att vi kunde ha vänt oss till livechatten där vi förmodligen skulle fått svar direkt.

Positivt och negativt

+ 100% insättningsbonus till alla nya medlemmar.
+ 50 kr gratis bonus direkt efter registrering.
+ Över 50 olika minispel.
+ Återkommande erbjudanden av extra insättningsbonusar.
+ Svensk bingosajt

– Dålig variation av kampanjer.
– Långsamt respons från kundtjänsten via mail.

Spela bingo hos 888bingo med bonusar och roliga bingospel!

Relevanta nyheter

Lämna ett svar