Bertil Bingo Bonus

På Bertil bingo är valmöjligheterna många där du fritt kan välja mellan ett enormt utbud av spel. Här kan du kan chatta med nya eller gamla vänner samtidigt som du spelar eller kanske bara ta en paus i lugn och ro för att utbyta erfarenheter med andra spelare.

Bertil Bingo

Bertil Bingo ger Dig 40 kronor gratis att spela bingo för. Om du gör en egen insättning och börjar spela bingo så får du fina bonuserbjudanden, dessa varierar lite beroende på säsong.

Spela bingo direkt i din webbläsare.
» Spela hos Bertil Bingo

Bertil Bingo Bonus

Mer om Bertil

På Bertil bingo finns spel för alla smaker, det finns bingo för människor på alla nivåer. Är du en storspelare som är ute efter att vinna storkovan finns spelet för dig, variantbingo. På variantbingon satsar du en tjuga och får då vara med om äventyret.

Är du däremot lite av en försiktig spelare, där vinst ofta betyder mer än en enda större vinst är spelet, superlätt något för dig. Eller om du helt enkelt är båda två, att du bara älskar bingo i alla dess former och skepnader. Då kan du varva mellan de olika spelen hur mycket du vill.

Hur mycket du satsar, hur mycket du spelar eller när du spelar, det bestämmer du helt och håller själv på Bertil bingo. De som jobbar på Bertil har mångårig erfarenhet inom spelbranschen och en gemensam nämnare de alla delar är kärleken till bingo.

Onlinebingo hos Bertil

När sajten startade så hade grundaren en enda tanke. Det var att han ville förmedla en känsla till andra människor, känslan av att få ropa, ”BINGO!” Alla som någon gång spelat bingo vet att det är en speciell känsla när man fyllt en rad med markerade nummer, vinsten är egentligen inte lika viktig som själva känslan.

Den där känslan som börjar i magen och fortsätter uppåt mot strupen tills man bara utbrister det magiska ordet. Det var med dom tankarna som bertil bingo grundades och är idag en av de största nätbingosajterna i Sverige.

Bra bingospel hos Bertil

Bingo är ett spännande, nervkittlande, socialt utvecklande spel där du får träffa människor från hela världen, du kan chatta online med en människa från Australien samtidigt som du spelar bingo med någon från Barcelona.

Det är vad som gör onlinebingo till något i särklass. På bertil bingo kan du förvänta dig att bli mottagen som VIP kund oavsett om du spelar försiktigt i superlätt eller om du storspelar i variantbingo.

Bonus och erbjudanden

På Bertil bingo är de mycket angelägna om att du ska trivas. Därför ger de alltid sina nya spelare generösa bonusar. Om du registrerar dig på Bertil får du direkt en bonus på 80 kronor, den bonusen ligger redan och väntar på dig när du slutfört registreringen och skapat ett bingokonto.

Insättningsbonus

Dessutom får du en insättningsbonus på 100% (minst 100 kronor och upp till 1000 kronor) efter att du gjort din första insättning. Alltså, om du registrerar dig och sätter in 200 kronor får du 80 + 200 + 200 kronor = 480 kronor, redan innan du börjat spela.

Detta får du för att du ska kunna lära känna Bertil och känna efter vilket av spelen som passar dig bäst. Detta är visserligen bara en av de erbjudanden du får från bertil, nya kommer hela tiden.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar