Bingolotto.se Bingo Bonus

Bingolotto sänds i TV och ägs av Folkspel i Sverige. De bidrar till Sveriges föreningsliv vilket är en av förutsättningarna för att få bedriva spel i Sverige.

2005 presenterades bingo på nätet som ett resultat på Folkspels uppdrag att hitta nya intäktsmöjligheter. Överskottet går fortfarande till föreningslivet.Bingolotto har närhet till bingolotto på Tv, du kan se tv klipp och läsa Rickards nyhetsbrev.

Bingolotto.se

Du får ta ut minst 100 kr och högst 5000 kr per gång och det kan ta upp till 5 arbetsdagar för pengarna att komma in till ditt konto.

  • Chattverksamhet med bingovärdar vardagar vid lunchtid och kvällar mellan 21.00 – 0.00. Kända värdar som Rickard Olsson från TV.
  • Bingohallen är mycket tydlig, och har ett enhetligt och sammanhållet färgschema.
  • Du kan spela med andra eller själv. Spelar du med andra är det rullande schema. Information saknas om hur lång tid det är till nästa spel, men vår erfarenhet är att väntetiden kan bli upp till 10 minuter.

Du kan ställa in begränsningar för hur mycket pengar du kan spela för under en månad. För över pengar med kreditkort (Visa/Master Card) eller din internetbank.

Information om hur hög jackpotten är för tillfället är tydlig liksom hur många som spelar, och du kan se hur långt de andra spelarna har kvar till bingo.

Pris per bricka: 5-30kr

  • Bonus: 40 kr i välkomstbonus. Värva en vän och var med i utlottningen av en prenumeration på ett magasin.
  • Chattverksamhet en vardagskväll ca – 35st
  • I Bingohallen- 44st
  • Support via mail eller telefon

Användarvänlighet
4
Spelglädje
3
Vinstmöjlighet
10 000 inom 32 bollar

FÖRDELAR:
+ Stöder föreningslivet
+ Tydlig och bra bingohall
+ Höga jackpotts
+ Chatta med Rickar Olsson

NACKDELAR:
– Inga roliga bonuserbjudanden
– Lång väntetid när man ska spela med andra

Relevanta nyheter

Lämna ett svar