Bingon – Recension och Bonus

Bingon Bonusar och Bingospel

BingOn har tack vare härliga bingospel, många bonusar och trevliga erbjudanden blivit en starkt lysande stjärna på bingohimlen. Sedan 10 år har BingOn erbjudit spelare säker och modern bingo och kan klappa sig själva på axeln över att vara en av Sveriges mest besökta bingosajter!

Utbudet av 90- och 70-bollarsbingo samt mönsterbingo är stort och BingOn har verkligen lyckat nischa sin sida för den breda publiken av bingospelare.

Vid sidan av bingoutbudet finns andra spel som inbjuder till rolig spelvariation. Du finner såväl slotsmaskiner som bordsspel, skraplotter, keno och poker.

Underhållningsutbudet är med andra ord oändligt och du behöver inte oroa dig för att bli uttråkad på sajten. En annan härlighet med BingOn är sajtens bingobonus som alla nyregistrerade medlemmar får.

När du registrerat dig på sajten och gjort en första insättning på 100 kronor eller mer, så får du 300% tillbaka på det insatta

BingOn Registrering

När du registrerat dig på BingOn så får du en generös välkomstbonus som tack. Vid din första insättning på 100 kronor eller mer, får du nämligen 200% tillbaka av den insatta summan men det är inte slut där!

Även på din andra och din tredje insättning får du nämligen 200% bonus! För att ta del av dessa bonusar behöver du bara registrera dig på sidan. Det är fritt från avgifter och tar inte mer än några minuter.

Såhär enkelt registrerar du dig på BingOn

  • Gå till Bingon.com och klicka på ”Registrera dig – Spela nu”. Fyll i kontakt- och personuppgifter. Läs och godkänn villkoren och klicka sedan på ”registrera”.
  • Logga in på den mejl som du angav vid registreringen. Ett verifieringsmeddelande med en verifieringskod har skickats till dig.
  • När du klickar på verifieringslänken är registreringen slutförd och du kan börja spela bingo!
  • Sätt in 100 kronor och få 300 kronor i bonus. Välj betalningsmetod och följ instruktionerna på insättningsavdelningen.
  • Spela bingo!

Säkra insättningar på BingOn

BingOn garanterar dig som medlem 100% säkra insättningar och uttag och erbjuder flera olika betalalternativ. Du kan betala med kreditkort och betalkort såsom Visa och Mastercard.

Andra betalalternativ är Visa Electron och Moneybookers. Du kan dessutom betala med Ukash-kuponger PaysafeCard. BingOn samarbetar även med storbanken Nordea och kunder hos Nordea kan göra transaktioner direkt via deras internetbank.

BingOn spel

Spelutbudet på BingOn är stort och som medlem har du spelunderhållning och vinstchanser dygnet runt. Gratisbingo varvas med betalbingo, poker med enarmade banditer och bordsspel med skraplotter.

Du kan med andra ord välja och vraka mellan de olika spelen! BingOns populäraste spel finner du i de olika bingohallarna. Där kan du spela ”90 jackpottbingo”, ”Vårt Café” och ”Disco”.

Spelar du Disco får du tre brickor grattis när du köper minst sex brickor. Bland bingosidans övriga spelutbud finns en roligt 75-bollarsbingo som heter ”Tvilling”. I Tvilling har man dubblat vinstchanserna genom en tvådelad jackpott!

Om du känner för att umgås med andra spelare medan du spelar så kan du bege dig till chatten där BingOns spelande medlemmar samlas för att prata om högt och lågt. Du kan delta i chatten genom att spela något av BingOns chattspel.

Det finns gott om chattspel och bara under förmiddagen kan du spela de trevliga chattspelen ”Godmorgon”, ”Morgonkaffe” och ”Frukostbingo”.

Kundtjänst

Den kundsupport som erbjuds på BingOn går via mejl. Du kan när som helst på dygnet skicka din fråga till BingOns mejlsupport via det meddelandeformulär som du finner på sajtens hjälpavdelning.

Hjälpavdelningen finner du under fliken ”Hjälp” i menyn högst upp på sajtens startsida. Vi mejlade BingOn den 31 januari 2012 klockan 22.00 och fick svar samma kväll.

Kundbemötandet var gott och vi fick svar på får fråga. Mejlsupporten är på svenska vilket är ett stort plus. Önskvärt vore dock om BingOn även erbjud direktsupport via chatt eller telefon så att svar kunde erhållas direkt.

Positivt och negativt

+ 300% insättningsbonus till alla nya medlemmar.
+ Gratis bingospel med kontant- och bonusvinster.
+ 75% obligatorisk insättningsbonus för alla registrerade medlemmar.

– Få kundtjänstalternativ.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar