Caliber Bingo Bonus

Är du en sann bingoälskare kommer du bli kär när du besöker Caliber Bingo. Sajten har allt en bingoälskare kan begära med deras enorma utbud av bingospel med varierande spelfunktioner, höga bonusar och jackpottar, förträffliga kampanjer och dygnet runt support.

Caliber Bingo

Caliber Bingo erbjuder Dig fina Jackpots. Du får 50 kronor gratis att spela för när Du registrerar Dig hos dem. Insättningsbonusen är 100% ända upp till 1.250:- Kom och ha roligt hos Caliber Bingo.

Bingon spelas direkt i din webbläsare.
» Spela hos Caliber Bingo

Caliber bingo bonus

Mer om Caliber Bingo

Bingosajten ger dig en snygg bingoupplevelse med en välutvecklad design. På Caliber Bingo kan du träffa nya människor från hela världen, du kan välja att spela ett parti med dem eller bara chatta i en lugn och trevlig bingoatmosfär.

Klassisk bingo hos Caliber

På Caliber Bingo kan du välja att spela traditionell skandinavisk bingo i form av klassisk bingo eller variant bingo. I klassisk bingo kan du spela med en eller flera brickor och den som först får fem markerade nummer i rad vinner och utropar (Bingo!).

Variant bingo hos Caliber

Variant bingo skiljer sig något. Där köper du tre brickor åt gången och spelar i fem omgångar, där varje enskild omgång har varsin vinnare. Om du vill variera ditt spelande något kan Caliber Bingo förutom bingo, även erbjuda roliga casinospel och skraplotter.

Registrering och bonus

Att registrera sig på Caliberbingo är mycket lätt och likaså att skapa ett bingokonto. När du går in på hemsidan klickar du bara på ”Spela nu”, sen följer du bara de detaljerade instruktionerna och sedan har du direkt ett användarnamn och ett konto. En generös insättningsbonus väntar på dig från första stund

Bonus

När du registrerar dig på Caliber Bingo får du direkt 50 kronor i registreringsbonus. Detta för att du först ska lära känna sajten och ”leka” runt lite. När du sedan har bestämt dig för att göra din första insättning får du ytterligare 100% i insättningsbonus (upp till 1250 kronor).

Med andra ord får du alltså dubbelt så mycket pengar att spela för som du satte in från början. Som om inte detta var bra nog, får du dessutom 50% i insättningsbonus nästa gång du gör en insättning. För att sammanfatta detta kan man formulera sig följande.

Man sätter in pengar, dubblar dem direkt, spelar och har kul med andra människor för att sedan sätta in en slant till och genast får mer pengar att ha kul för.

Omsättningskrav

Givetvis kan du inte ta emot bonusen för att sedan utbetala den direkt. CaliberBingo har, som alla andra seriösa nätbingosajter omsättningskrav på bonusen de betalar ut. Det betyder att den måste omsättas i spelet minst tio gånger innan man kan utbetala vinsten.

Kampanjer

På Caliber Bingo finner du en mängd förmånliga kampanjer. Bland annat finns det något som heter Trilotteri och innebär att för varje 100 kronor du sätter in på ditt bingokonto får du en lott. Dragningen sker i ett av bingospelen och du kan bli en av tre lyckliga vinnare av 10 000 kronor.

Chattspel

Caliber bingo har så kallade chattmoderatorer i chattrummen och de är tillsatta för att hålla en god och trevlig stämning på sajten genom att föra dialoger med spelarna.

Bland annat anordnar de roliga chattspel som kan generera mer pengar att spela för. De kan även ge ut förmånliga kampanjerbjudanden, så håll utkik.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar