Expekt Bingo Bonus

Expekt bingo är en bingosajt som finns på över 20 språk, bl.a. engelska, tyska, grekiska, turkiska med flera och givetvis är även svenska ett av de språken. Sajten är licensierad på Malta vilket innebär att alla vinster och bonusar är helt skattefria för svenska medborgare.

Expekt Bingo

Expekt Bingo erbjuder en fin insättningsbonus på 100% på din första insättning ända upp till 1.450 kronor!
Även möjlighet till gratisspel, 80 kronor.

Spela bingo direkt i din webbläsare.
» Spela hos Expekt Bingo

Expekt Bingo Bonus

Om Expekt

Expekt bingo är kanske den bingosajt vi känner igen bäst från TV och radioreklam, de har helhjärtat satsat på att vara den bingosajt som hörs och syns mest. Därför är de idag en av de ledande aktörerna på marknaden och kan erbjuda en förstklassig spelupplevelse med mängder av spel och erbjudanden.

Förutom att spela bingo kan du chatta med dina medspelare, spela roliga chattspel som anordnas av Expekt bingos egna chattmoderatorer, du kan spela roliga sidospel eller spännande jackpottspel. Utbudet är enormt och spelglädjen är omåttlig på Expekt bingo.

Support Expekt Bingo

Får du problem med sidan eller något av spelen kan du få hjälp dygnet runt via deras e-mailsupport, dock är det då på engelska men om du vill ha support på svenska finns den möjligheten mellan kl 10.00 och 22.00 varje dag.

Själva sidan har en mycket enkel och noggrant utformad design som underlättar navigering för den som är har mindre internetvana.

Temarum Expekt

Det som skiljer Expekt bingo från andra sajter är alla deras temarum. Bland annat kan du hitta temarum som, CM of the month, Valentines room, Free room, Christmas room, Easter room osv.

Varje temarum ger dig unika erbjudanden och upplevelser. Erbjudanden som extra prispengar i potten, tröstpriser, gratis spel och roliga vinster.

Spel och varianter

Expekt bingo erbjuder dig som spelare de vanliga traditionella bingospelen såsom klassisk bingo och mönsterbingo. Du kan spela i bingohallen med 75 bollar eller i bingohallen med 90 bollar, det väljer du helt själv. Förutom klassisk bingo finns en mängd sidospel och jackpottspel.

Bonus och erbjudanden

Som ny spelare på Expekt bingo får du en startbonus på 80 kronor direkt när du har registrerat dig och startat upp ett bingokonto, du behöver alltså inte sätta in några pengar utan det är bara att börja spela och lära känna sidan.

Dessutom får du en insättningsbonus på hela 100% när du gjort din första insättning (upp till 1650 kronor). Som om inte detta var gott nog får du även en valfri tidningsprenumeration värd 450 kronor om du utnyttjar denna bonus och sätter in minst 100 kronor på ditt bingokonto.

Säkerhet

När du registrerar dig på Expekt bingo så måste du skapa ett bingokonto, ett konto där du kan föra över pengar för att köpa bingobrickor samt där din eventuella vinst kan utbetalas. Det finns en rad olika sätt du kan föra över pengar på.

Du kan välja betal- och kreditkort så som Visa eller Mastercard eller så kan du välja att göra en enkel banköverföring från ditt privata konto.

Du kan lita helt och hållet på att säkerheten är den högsta då det är ett seriöst och licensierat spelbolag. Längst ner i din webbläsare kan du se ett litet hänglås som indikerar att överföringen är helt säker.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar