Ladbrokes Bingo Bonus

Ladbrokes är definitivt ett av världens största spelbolag och de har stor erfarenhet av att förse alla spelintresserade med intressanta spel. Deras bingo håller också en mycket hög kvalité och vår testgrupp som nu har granskat Ladbrokes bingo i sömmarna menar att de definitivt värt ett besök.

Åtminstone om du är sugen på en trevlig stund framför datorn med flera bingospel och annan underhållning. Vill du veta mer om bingospelen hos Ladbrokes ska du läsa vidare i denna recension.

Ladbrokes
Besök Ladbrokes>

Testgruppens omdöme om Ladbrokes bingo:

Ladbrokes är ett av världens största spelbolag och deras bingo är ett av de mest besökta som vi testat. Som ny kund får du 200 kr i välkomstbonus. Allt bingospel är på svenska och svensk support finns alltid tillgänglig ifall du skulle behöva.

På Ladbrokes Bingo erbjuds spel vid alla tider på dygnet och du kan spela med så liten insats som en krona och uppåt. Med andra ord finns det spel på alla nivåer för att det ska passa så många som möjligt. Detta var kanske det som vår testgrupp uppskattade allra mest.

Vår testgrupp som består av fyra stycken entusiastiska bingospelare menar att Ladbrokes bjuder på mycket underhållning och spelglädje.

Trots att det är ett brittiskt spelbolag så är allt väldigt anpassat för en svensk och skandinavisk publik. Webbsidan, spelen och fram för allt supporten erbjuds på svenska och det är mycket lätt att finna hjälp när man behöver det.

Att registrera sig på sajten upplevdes av våra testpiloter som mycket smidigt. Det var bara att klicka på ”Registrera dig” och sedan följe de enkla instruktioner som ges.

Varje vecka spelas ungefär 1500 spel hos Ladbrokes bingo så är du sugen på bingo så är det alltid fullt upp och många val hos Ladbrokes.
– Det är verkligen inte en död stund om man vill spela bingo.

På det sättet är Ladbrokes verkligen bra, säger en av våra testpersoner.
På varje spel i bingon finns det en garanterad prispool vilken du kan se på spelschemat och inne i bingosalongen.

Det finns även två jackpottar, 51 bolls jackpot, och 48-bolls superjackot. Om du får ”Fullt hus” i bingon inom 48 drag, alltså innan 48 nummer har ropats ut, vinner du den progressiva superjackpoten, och får du Fullt hus inom 51 drag vinner du jackpot.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar