LyckoBingo Bingo Bonus

LyckoBingo erbjuder dig som ny spelare en mängd bonusar och fina presenter. De ger bort presentkort, generösa välkomstbonusar och minst lika generösa insättningsbonusar.

Som ny spelare på LyckoBingo kan du förvänta dig att bli välkomnad, då deras förhoppning och mål är att du ska trivas och alltid kunna logga in på deras spelsajt för att avnjuta en trevlig och avslappnad stund.

Lycko Bingo

Prova lyckan hos Lycko Bingo. Din första insättning dubbleras, dvs sätter du in 500 kronor så får du ytterligare 500 kronor i bonus. Om du vill prova på, så går det att få 50 kronors prova-på-bonus.
Här hittar du även andra spel än bingo.

Spela direkt i din webbläsare.

Spela hos Lyckobingo

Lyckobingo bingo bonus

Mer om LyckoBingo

LyckoBingo drivs av St Minver ltd som är det största nätspelföretaget i Europa. Det är ett privat aktiebolag som är registrerat i Gibraltar. Dom är licensierade att tillhandahålla nätvadhållning och spel och deras mål är att erbjuda dig som spelare en perfekt bingoupplevelse med förstklassig service.

Bland annat har de sin kundtjänst bemannad dygnet runt, så har du problem med något på deras spelsajt är det bara att lyfta på luren och du får hjälp och support direkt.

Flera spel hos Lyckobingo

LyckoBingo kan erbjuda dig som spelare en mängd olika spel, tröttnar du för en stund på att spela bingo kan du alltid prova lyckan på roulettbordet, eller kanske spela lite blackjack.

Du kan konversera med nya eller gamla vänner i chatten samtidigt som du väntar på bingo eller bara vilar upp dig inför nästa spel. Tillsammans med människor från hela världen kan du enkelt spela och chatta, dygnet runt och var än du är, så länge du har en dator med internetuppkoppling.

Happy hour hos Lyckobingo

På LyckoBingo har de happy hour varje kväll, där du kan spela både klassisk bingo och variant bingo till kraftigt reducerat pris. De erbjuder spel med nya heta jackpotts varje halvtimme och du kan försöka göra ett klipp på deras bingo-rea, där du bl.a. kan köpa två bingobrickor och få tre.

Lojalitetspoäng

Att du som spelare är nöjd och lycklig med spelet och sajten, är något som LyckoBingo tar mycket allvarligt på. Bland alla erbjudanden och kampanjer finner du speciellt en som fyller en extremt viktig funktion och det är att ha glada och lojala spelare.

Varje gång du spelar och köper bingobrickor för tio kronor får du tio lojalitetspoäng. För varje 1000 lojalitetspoäng som du har samlat ihop kan du lösa in dem mot tio kronor i bonus. Detta för att du som spelare ska vara nöjd, då LyckoBingo är övertygade om att ifall en spelare är nöjd, då kommer denne tillbaks.

Förutom detta magnifika erbjudande, finns det något som är mer exklusivt, en VIP avdelning för dig som storspelare. Club Gold och Diamond Club är öppen bara för ett fåtal medlemmar och du måste få en personlig inbjudan.

Club Gold

Att få vara medlem i Club Gold är ett mycket exklusivt privilegium. Som medlem får du personlig support med allt du behöver och du får njuta av de speciella och unika VIP tävlingarna.

Diamond Club

Om något är bättre än att vara medlem i Club Gold så skulle det i så fall vara att få erbjudandet att bli medlem i Diamond Club. Denna VIP klubb är till för de riktigt stora spelarna och är det mest exklusiva som LyckoBingo kan erbjuda dig. Du får allt som erbjuds en Club Gold medlem, fast lite mer därtill.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar