Mariabingo Bingo Bonus

Mariabingo.com är registrerat i Costa Rica. De erbjuder förrutom bingo även andra spel så som slotsmaskiner, enarmadebanditer, Keno och videopoker. Nu senast har de även öppnat Mariacasino.

Mariabingo

Som ny medlem får du endast 10 låtsas pengar att spela för, på vissa utvalda spel, bland annat för att spela bingo ensam. Vid första insättningen ger Mariabingo lika mycket som man sätter in; upp till 800 kr.

Värva en vän bonus: Om dina vänner gör en insättning och spelar för 200 kr eller mer får du 50% av beloppet upp till 100 kr! Din vän får samtidigt 100% i bonus på första insättningen (sätt in 200 kr, spela för 400 kr).

Det är en tydlig förstasidan med tidsangivelse för när spelen med andra går av stapeln samt hur hög jackpots är för tillfället. Man spelar med folk från Norge, Danmark och England bland annat.

Dock är grafiken tråkig och oinspirerande och bingohallen ger ett rörigt intryck. Dessutom är nummerutropen alldeles för snabb utan möjlighet att lugna ned tempot.

Mariabingo – Internationell Bingohall

Eftersom Mariabingo.com är internationell bingohall, med spelare från bl.a. Norge, Storbritannien och Spanien, är spelen i olika valutor som kan verka lite förvirrande i början men jackpottsen är desto högre.
Det är inte ovanligt med över 100 000kr i jackpott. Mellan 10 – 20 pågående bingospel.

Dessutom har Maria bingo mycket extra att erbjuda, så som guldtimmarna, med en dubblering av din insättning, eller Lill_lördag med 5000 kr i dolda radvinster.

Sidan var tidigare trögladdad, men man behöver inte vänta mer än 3 minuter på ett spel. Det går även att spela själv.

Marias Värld

Maria Bingo har även lanserat möjligheten att se dina bingokamrater i den sk Maria s värld. Du kan bland annat se var dina kompisar sitter och om de spelar eller inte. Varje spelare har chans att dela med sig av ett fotografi av sig själv samt en kort personbeskrivning.
Pris per bricka: 2 – 20 kr

I bingohallen en vardagskväll 280 st

Supporten har blivit bättre. Den sker numera både via mail och per telefon mellan 09.00 till 03.00. Många olika chattmoderatorer som man får lära känna i faktaruta plus bild.

mariabingo.se

Användarvänlighet
3
Spelglädje
3
Vinstmöjlighet
Ex – spela bingo ensam; 1000 dollar inom 4 bollar, med en friruta

Höga jackpots på över 100 000kr. balnd annat Supernovarummet med 100 000 kr i starten. Dolda radvinster flera gånger i veckan. Samt Lill-Lördag med 5000 kr extra i dolda radvinster.

FÖRDELAR:
+ Internationell bingohall med många spelare
+ Tydlig nedräkning till nästa spel
+ OK väntetid till nästa spel
+ Möjlighet att spela själv
+ Generös insättningsbonus
+ Många olika bingospel
+ Höga Jackpotts
+ Marias värld

NACKDELAR:
– Supporten
– Tidigare trögladdad sida
– Rörig bingohall
– Dåligt välkomstbonus
– Långa svårbegripliga informationstexter

Relevanta nyheter

Lämna ett svar