MinBingo Bingo Bonus

Minbingo blev sedermera Happy Bingo, men de är numera inte aktiva, så denna recension och bonusar hos Minbingo, fingerar inte längre tyvärr. 

MinBingo eller Lasse Kronér bingo som det också kallas är en bingosajt som startade i augusti år 2007 men har dagligen tusentals inloggade spelare.

Här spelas traditionell skandinavisk bingo med 75 nummer. Det finns två olika typer av skandinavisk bingo och det är ”Klassisk bingo” och ”Variant bingo”.

Mer om MinBingo

Spelsajten är licensierad i Gibraltar och har en ambassadör som de flesta av oss känner till mycket väl. En person som under många år har legat oss varmt om hjärtat, ingen mindre än allas vår Lasse Kronér.

Kronér blev först känd när han dansade in i våra vardagsrum som en av medlemmarna i showgruppen Triple & Touch. Sedan dess har han både hunnit vara med i melodifestivalen och skrivit kokböcker. 2008 var han även julvärd i SVT (Den plats som har blivit lite av en helgedom sedan Arne Weise förgyllt julafton efter julafton för oss från den fåtöljen).

Men det är kanske som Leif ”Loket” Olssons ersättare i TV4:s Bingolotto som vi känner igen honom bäst. Människor i alla åldrar bänkade sig framför TV:n för att se honom leda succéprogrammet vecka efter vecka.

Han är en folkkär ikon inom mediavärlden, så det var kanske inte så konstigt att han tillfrågades om att bli ambassadör för för MinBingo. Vilket han gärna ville göra och gav dem ett positivt svar utan att tveka.

Ambassadör för Minbingo

Som han själv skriver på deras hemsida ” Jag blev både stolt och glad när jag blev tillfrågad av PSI Holding ltd om jag ville bli ambassadör för deras nya bingosajt, MinBingo. Självklart ville jag det! Alla typer av sällskapsspel, inte minst bingospel ligger mig varmt om hjärtat. Spel är, och skall vara, kul!”

När du spelar på MinBingo har du inte bara en rolig och trevlig bingostund, utan du gör även något gott för dina medmänniskor.

Tillsammans med ledningen i MinBingo har Kronér nu arbetat fram en plan där 1 % av intäkterna, oavkortat går till Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus. Allra minst ska de årligen oavkortat donera 200 000 kronor.

Med andra ord har du alltså möjlighet att ha roligt, träffa nya vänner, vinna pengar och samtidigt slå ett slag för mänskligheten om du spelar på MinBingo.

Gratis bonus
På MinBingo får du direkt en bonus på 50 kronor när du registrerar dig, dessutom får du en insättningsbonus på 100 kronor. Detta, för att du ska lära känna spelet ordentligt innan du börjar spela på allvar.

Välkomstbonus
MinBingo är så pass angelägna om att du ska trivas på sajten så du får en välkomstbonus på 100 % vid första insättningen upp till 1250 kronor.

Bonusen betalas ut direkt till ditt bingokonto vid första inbetalningen och är då redo att börja användas. Givetvis kan du inte ta ut bonusen i pengar utan den är enbart till för spelet. Däremot kan du ta ut vinster på bonusen.

Omsättningskrav
Alla bonusar som betalas ut på MinBingo har ett omsättningskrav vilket innebär att de måste omsättas minst tio gånger innan de kan betalas ut som vinstpengar.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar