Svenska Bingo – Recension och Bonus

Svenska Bingo – Bonusar och Bingospel

Svenska Bingo är en bingosajt som lanserades i Sverige 2009. Bingosidan ska inte misstas för Svenska Spel, då Svenska Bingo är helt fristående från Sverige och har sitt säte utomlands, likt de flesta stora spelsajter.

Efter uppstarten blev Svenska Bingo snabbt populär i de svenska stugorna. Mycket tack vare den helsvenska designen och de mysiga spelen.

När du klickar in dig på Svenska Bingo så möts du av en trevlig stuga målad i Falu rödfärg som placerats i ett vackert sjölandskap i norra Sverige. Det känns inbjudande och som trevligt, som ”hemma”.

Det är helt klart tydligt att sidan vill vara så svensk som möjligt och med gratisspel och generösa bonusar vet dem exakt hur de ska fånga den svenska publiken.

Utöver bingospelen så finns det på Svenska Bingo trevliga sidospel. Det är mestadels slotmaskiner med generösa jackpottar, men du finner även roulette, blackjack och skraplotter att tillhanda vilket garanterar dig timtals med underhållning som börjar direkt när du registrerar dig! När du sedan gör din första insättning får du en trevlig välkomstbonus.

Registrering

Svenska Bingo ger alla nya medlemmar en välkomstpresent i form av 250% i insättningsbonus. När du gör din första insättning på 100 kronor eller mer så sätts 250 kronor automatiskt in på ditt konto och för dessa kan du spela alla bingo- och sidospel som erbjuds på sajten.

För att motta din välkomstpresent så behöver du registrera dig som ny medlem. Medlemskapet är helt fritt från avgifter och tar inte mer än några minuter att genomföra.

Såhär enkelt registrerar du dig på Svenska Bingo

  • Gå till Svenskabingo.com. Klicka på knappen ”Spela nu!” och registrera dig. Fyll i dina personliga uppgifter, godkänd sajtens Villkor och intyga att du är över 18 år gammal. Klicka på ”Skicka registrering”.
  • Gör en insättning för att motta din välkomstbonus och börja spela bingo! Att sätta in pengar är enkelt, fyll bara i kort- och betalningsuppgifter samt den summa som du önskar spela för.
  • Spela bingo! Det är inte svårare än så att bli medlem och spela bingo på Svenska bingo!

Säkra insättningar på Svenska Bingo

För Svenska Bingo är det viktigt att deras spelare känner sig 100% trygga och säkra betalalternativ är givna på sajten. I dagsläget finns det tre betalalternativ som ger dig möjlighet att göra insättningar med kredit- eller betalkort från Visa, MasterCard eller Solo, eller betala via U-kash eller de elektroniska plånböckerna Neteller eller Moneybookers.

Svenska Bingo spel

Svenska Bingo har som namnet avslöjar huvudfokus kring svensk bingo. Tyvärr finns det endast en typ av bingo: 75-bollarsbingo, vilken spelas i Bingo Stugan.

Svenska bingo har dock lanserat flera olika varianter av bingotypen med 75 bollar, vilket gör de olika bingospelen till unika bingoupplevelser.

I Bingo Stugan får du möjlighet att ta del av värmande bingo och alla bingo-omgångar har en obligatorisk pott på 200-700 kronor. En riktigt hyfsad summa med tanke på att brickpriset börjar på 20 låga öre!

Utöver de olika bingopottarna finns det två större jackpottar som heter Guldgruvan och Glödheta Jackpotten. Guldgruvan har en fast pott på 6000 kronor medan Glödheta Jackpotten är progressiv vilket betyder att jackpotten växer sig större ju fler som spelar och ju mer som satsas.

Förutom härliga jackpottar så erbjuder Svenska Bingo även gratis bingo fyra gånger på daglig basis. Du kan dessutom ta del av det länkade bingospelet BingoLinx och på söndagar anordnas fyra bingospel med en prispott på 2000 kronor!

Vill du pausa ditt bingospelande kan du besöka någon av Svenska Bingos andra spelkategorier. Där finner du casinospel, skraplotter och slotspel som ger dig än fler vinstchanser! Samtliga spel har bra grafik och bjuder på sann spelglädje med extra ljud-, bild och videoeffekter.

Svenska bingo har även en trevlig chattfunktion som gör det möjligt för medlemmar att chatta med varandra och tala med Svenska Bingos roliga chattvärdar.

Kundtjänst

Svenska bingo erbjuder endast kundtjänst via mejl. Du kan när som helst på dygnet skicka mejl till supporten men den är endast bemannad mellan klockan 10:00-18:00 på vardagarna och mellan 14:00-15:00 på lördagar och söndagar.

Detta eftersom bingosajten är relativt liten och behovet av supporthjälp inte är lika stort som bland de stora spelsajterna.

Den kundsupport som finns sköter sitt jobb och svarar på dina frågor så snart de kan. Vi mejlade Svenska Bingos kundsupport klockan 16.15 den 31 januari 2012 och fick den 1:a februari. Vi blev trevligt bemötta och fick ett utförligt svar på vår fråga.

Positivt och negativt

+ 250% insättningsbonus till alla nya medlemmar.
+ Bra VIP-klubb med bra bonusar.
+ Svensk kundtjänst
+ Gratis bingo x 4 varje dag

– Dålig uppdatering av erbjudanden.
– Oföränderlig sajt.
– Begränsade öppettider i kundtjänst
– Endast 75-bollarsbingo

Spela bingo hos Svenska Bingo med bonusar och roliga bingospel!

Relevanta nyheter

Lämna ett svar