Unibet Bingo Bonus

Äntligen har Unibet förstått vikten av en snygg och enkel bingospelssida. Bonusen är bättre och de har börjat lansera nya sidospel.

Idag får du Fin-fin dubbel-upp-bonus om du inte har spelat Bingo tidigare, upp till €150. Som ny kund får du €3 i prova-på-bonus samt 100% på din första överföring upp till €150!!

Unibet

Unibets förstasida är numera tydlig med bättre navigering och information. redan på första sidan ges information om jackpottesn storlek, antal spelare och ett bingoschema, som på dagens datum inte verkar vara uppdaterad. men iden finns.

Det finns möjligheter till chatta och att lokalisera sig själv och andra bingospelare på Unibets bingokarta. I dag erbjuder Unibet 45 bingorum att välja emellan!

Olika spel hos Unibet

Unibet erbjuder även spelautomater, keno, videopoker och minigames vid sidan om ditt bingospelande.

Företaget är registrerat på Malta. Inga uttagsavgifter över 150 SEK. De erbjuder spel som casino, Poker, SuperToto, Sport, Trixx, horse, och Games och betting.

Du kan begränsa hur mycket du ska spela för per månad. De har 100 tals olika monsterbingospel och Chat spel med möjlighet att vinna extra spelpengar.

Du kan spela annat i väntan på aktuellt bingospel som är vart 5 de minut ungefär. Ring eller Mailsupport dygnet runt mellan klockan 10.00 – 22.00 är servicen alltid svenskspråkig.

Användarvänlighet
4

Spelglädje
4

Vinstmöjligheter
I Rum Monster kan du bli miljonär!! Jackpotten är uppe i över en miljon kr.

FÖRDELAR:
+ Svenskspråkig support
+ Etablerat spelföretag
+ Många olika mönster
+ 45 bingorum
+Sidospel

NACKDELAR:
– Tråkigt bonussystem
– Fattigt med nya sidotävlingar varje vecka som många andra bingosidor har
– Kan inte se hur långt andra bingospelare har till bingo
– Tråkiga jackpottar

Relevanta nyheter

Lämna ett svar