William Hill Bingo – Recension och Bonus

William Hill Bingo Bonus och Bingospel

William Hill är definitionen av spelkvalitet och håller högsta möjliga bingo- och spelstandard. Sajten prioriterar ett säkert, ärligt och rättvist spelande och tar väl hand om sina medlemmar.

William Hill är från början en brittisk spelsajt men sedan den nordiska lanseringen 2007, har även svenskar haft möjlighet att bli underhållna av William Hill.

Sajtens huvudsakliga fokus ligger på bingo och du som medlems erbjuds såväl mönster- som 90-bollarsbingo och 75-bollarsbingo. Utöver de många och vinstgivande bingospelen så finner du även Keno, skraplotter, roulette och slotmaskiner.

På William Hill finns det med andra ord någonting för alla. Som ny medlem får du förutom spelglädje även 250 kronor insättningsbonus när du gör din första insättning på minst 100 kronor!

Registrering

William Hill har en generös välkomstbonus och ger dig 250 kronor gratis när du blir medlem. För att motta din bonus måste du göra en insättning på minst 100 kronor inom 48 timmar från det att du registrerat dig.

Såhär enkelt registrerar du dig på William Hill Bingo

  • Gå till WilliamHill Bingo. På förstasidan finns en stående banner med en orange och en grön knapp. På den orangea knappen står det ”Gå MED NU”.
  • Klicka på den för att registrera dig. Du länkas vidare till ett ”vadhållningskonto”.
  • Fyll i dina kontakt- och kontouppgifter. Kontrollera och godkänn Villkor, Policy om åldersbekräftelse samt Secretesspolicy.
  • Klicka på ”Skapa mitt konto”.
  • Bestäm vilken betalningsmetod du föredrar och fyll i dina betalningsuppgifter. William Hill föredrar hög säkerhet och dina insättningar och uttag är säkra.
  • Sätt in och spela för minst 100 kronor inom 48 timmar för att motta William Hills aktuella spel- och bingobonus på 250 kronor!

Säkra insättningar på William Hill Bingo

William Hill garanterar 100% säkra insättningar och uttag och erbjuder hela 7 olika betalmetoder. Du kan exempelvis betala med kreditkort såsom Visa och Mastercard, med eWallets/onlineplånböcker som Paypal och Netellers eller med betalkort som Visa, Maestro och Mastercard.

William Hill samarbetar även med Nordea och som Nordea-kund kan du göra direktbetalningar via Nordeas internetbank.

William Hill Bingo spel

William Hill har ett stort utbud av spel och erbjuder en mängd spelalternativ. Bland deras mest populära bingospel finns ”Snabba Cash”, ”FredagsFeber” och ”Jackpott Onsdag”.

De har dessutom en underhållande bingo- och spelmix via speltimmen ”Trick or Treat” som infaller varje kväll från klockan 23.00 till midnatt. Här mixas billiga brickor med slumpade priser, överraskningar och bonusar!

Vid sidan av bingoutbudet så finns det över tio stycken jackpottslotmaskiner, två stycken arkadspel, över 15 stycken slotmaskiner samt jackpott-skraplotter, nummerspel och flerspelar-slots.

Samtliga spel finns samlade på William Hills bingodel. Utöver denna så erbjuder William Hill även poker, kasino och betting via sin sportdel.

För att spela bingo eller andra spel på William Hill behöver du bara ett konto och en genomförd insättning och kan sedan spela på William Hill direkt i din webbläsare, utan att behöva ladda ner och installera ett spelprogram till din dator.

Kundtjänst

William Hill Bingo har en välutvecklad och enkel kundtjänst. För supporthjälp klickar du på fliken ”Hjälp” som du finner på startsidan.

Du länkas automatiskt vidare till en sida med vanligt förekommande frågor. Om du inte finner en fråga som matchar din egna så kan du skicka en ny fråga till mejlsupporten eller ställa din fråga direkt via telefon.

Telefonsupporten är endast på engelska men mejl kan föras på svenska.

Kundtjänsten är öppen dygnet runt under veckans alla dagar och du får med stor sannolikhet svar på din fråga samma dygn som du skickat den. Vid telefonkontakt får du svar direkt.

Positivt och negativt

+ 250 kr bonus till alla nya medlemmar.
+ Billiga brickor varje dag för 25, 50 eller 60 öre.
+ Över 40 olika minispel i bingon.

– Avsaknad av gratisbonus.
– Svårt att få stor bonus med lojalitetspoäng.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar